هر آنچه تا به حال از خواص کنجد قهوه ای شنیده اید را فراموش کنید

منطقه کشت کنجد در چین می تواند تا 45 درجه شمالی باشد، عمدتاً در رودخانه زرد و میانه و پایین رودخانه یانگ تسه، طبق آمار، سطح زیرکشت ملی کنجد حدود 790000 هکتار و میزان تولید آن در حدود 580000 تن می باشد.

کنجد به دلیل ساقه های عمودی و منطقه کم سایه آن، اغلب برای رشد در مخلوطی با گیاهانی با ساقه کوتاه استفاده می شود به عنوان مثال، آن را با سیب زمینی شیرین، بادام زمینی، سویا و سایر محصولات مخلوط یا مخلوط می کنند.

با وجود کشت نسبتا راحت کنجد و همچنین خواص کنجد قهوه ای باعث شده تا در مناطق زیادی از دنیا این محصول پرورش یابد.

کنجد نسبت به خشکی مقاوم تر است، در حالی که لوبیا مقاومت بیشتری در برابر رطوبت دارد، محصول مخلوط کنجد و لوبیا برای جلوگیری از خشکسالی و سیل مفید است.

میزان روغن دانه های کنجد بسته به رقم و فصل رشد از 37 تا 63 درصد متغیر است.

کنجد قهوه ای

تفاوت در مقدار روغن انواع مختلف محصول مربوط به اثرات مختلف عوامل اکولوژیکی است که بر ترکیب دانه ها تأثیر می گذارد، به ویژه تفاوت در میزان بارندگی یا بارندگی و نور یا تابش نور خورشید، محتوای روغن نیز بر اندازه و رنگ دانه ها تأثیر می گذارد.

رشد طبیعی طبیعی کنجد یک گیاه تک پایه است، کنجد یک محصول دانه روغنی دیپلوئید و خود گرده افشانی است.

در سال 1961، جوشی 36 گونه از جنس کنف را بر اساس شاخص Kewensis شناسایی کرد که Sesamum indicum تنها گونه کشت شده بود.

تعداد کروموزوم های ماهواره ای در Sesamum indicum کشت سه جفت و انواع کاریوتیپ شامل 2A و 3A بود.

موریناگا و همکاران، ابتدا گزارش دادند که تعداد کروموزوم‌های کنجد کشت شده 26=2n بود و اندازه هر کروموزوم نسبتاً مشابه بود.

مطالعه کروموزوم های کنجد در چین در دهه 1980 آغاز شد، اعداد کروموزومی کنجد با روش سنتی کدو حلوایی مشاهده شد.

تایید شد که چهار رقم نماینده کنجد کشت شده در چین از نوع 2n = 26 بودند، در حالی که نوع وحشی معرفی شده از زامبیا از نوع 2n = 32 بود.

دانه کنجد سرشار از چربی، پروتئین، مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر غذایی است، روغن کنجد که از روش‌های سنتی تولید روغن به دست می‌آید، سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین‌های محلول در چربی، اسیدهای آمینه و غیره است.

مطالعات نشان داده است که دانه‌های کنجد حاوی ۲۱.۹ درصد پروتئین و ۶۱.۷ درصد چربی و سرشار از مواد معدنی هستند.

دانه های کنجد سرشار از مواد مغذی هستند و به عنوان یک “بانک مواد مغذی همه منظوره” و “تاج هشت دانه” شهرت دارند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.